Jazzkvartetten «Lush Life» er hjemmehørende i Grenlandsdistriktet. Bandet har funnet sammen gjennom en felles sans for jazz og pop, for eleganse, stil og et glimt i øyet!

Nina Gromstad er kjent både som solist og som en av stemmene i «Tre Sopranos» og har jobbet som frilanssanger i mange år. Hun har samarbeidet mye med jazzmusiker og komponist Guttorm Guttormsen, blant annet i en egenprodusert forestilling om Edit Piaf.

Rune Klakegg har vært aktiv som frilans musiker og komponist siden slutten av 70-tallet, og har vært med i en rekke band som har satt sitt preg på jazznorge, fra «Guttorm Guttormsen kvartett», via «Cutting Edge» og «Out to Lunch» til «Søyr», «Rune Klakegg Trio/ Fuzzy Logic», «Changes» og «Lonely Woman». Han har også spilt med folk som Jan Eggum og Lars Klevstrand, og i Jens Wendelboes orkester da dette herjet på TV-skjermene i «Lørdan» og andre show.

Jan Olav Renvåg er utdannet ved Norges Musikkhøgskole og har jobbet som freelance musiker siden 1999. Han er en mye brukt frilansbassist, og spiller både kontrabass, elbass og tuba.

Stig Sjøstrøm er en perkusjonist med allsidig erfaring. Han studerte i Frankrike etter videregående, siden på Musikkhøgskolen, og har erfaring både fra løs jazz og cubanske og brasilianske rytmer.