Robert Carding (1953) er Kragerø kirkes eminente kantor og en kulturinstitusjon i seg selv. Han er oppvokst i Bournemouth, England og utdannet ved Royal Academy of Music i London og Lemmens Institute i Belgia. Han har glimrende eksamener både i piano og orgel, har gitt konserter i en rekke land og har høstet mange priser både i inn- og utland.
Etter først å ha vært kantor i Fauske og Harstad, kom han til Kragerø i 1993. Her har han siden drevet en meget aktiv konsert- og korvirksomhet. Han har bl.a. vært – og er – dirigent for Kragerø Kantori, som han stiftet allerede samme år som han kom til byen, og for Kragerø Jentekor, som han stiftet året etter. Carding har med sin entusiasme og sin måte å jobbe på klart å få begge kor opp på et høyt, musikalsk nivå, til stor glede for et takknemlig konsertpublikum.