I 2013 lovte den ukrainske presidenten, Viktor Janukovitsj, at landet skulle bli medlem av Den europeiske union. For bare 27 år siden var Ukraina fanget av Sovjetunionen. Endelig kunne folket glede seg til en fremtid med økonomisk vekst og trygghet i EU, den siste milepælen på veien mot et uavhengig land. Så kom vinteren. «Evig vinter» er en forestilling laget av syv andreklassinger på Teaterhøgskolen i Nord-Trøndelag (kull 9). Den er basert på dokumentaren Winter on Fire, og er en forstilling med et visuelt og fysisk uttrykk. Studentene ønsker å fortelle historien om ungdommene som sto tre vintermåneder på Maidanplassen og demonstrerte fredelig mot regjeringen som svarte med vold. Skuespillere: Karl Holte Aarø, Ingeborg Dahlstedt Larsen, Patrick Hilmar Ingvaldsen, Nora Svalheim, Even Lislien Grimstad, Henriette Grøtting Kihle, Frederic Molund.

Torsdag 25.5. kl.18:00 Kragerø Biograf Bill. kr. 100.