«INNIMELLOM» er en gruppe som lager musikk og performance til poesi. Musikken er veldig variert, alt fra etnisk, jazz- og hiphopinspirert. De lager gjerne forestillinger til spesielle anledninger, som for eksempel til årets filosofifestival hvor temaet er  «Krise». Gunny Brørby er gruppas leder, men de utarbeider forestillingene sine i fellesskap.

Gruppa ble til da de trengte kulturinnslag til utstillingsåpninger og andre ting som skjer på Skarbo kultursenter. Navnet «Innimellom» oppsto fordi dette er noe de driver med innimellom alle de andre prosjektene sine, men det er ikke mindre viktig av den grunn. Etter oppstarten for omtrent to år siden har gruppa stadig fått flere forespørsler om opptredener i lokalsamfunnet og områdene rundt.

Gunny Brørby (f.1950) er initiativtager til og daglig leder av Skarbo kultursenter. Hun er en dame med mange baller i lufta, og er blant annet utøvende billedkunstner, yogalærer, coach og triminstruktør på senteret. Hun er gruppas leder, skriver tekstene til gruppas forestillinger, resiterer, spiller rytmeinstrumenter og synger.

Espen Lia Gregoriussen (f. 1968) har drevet med musikk i mange år, spilt i forskjellige band og har vært ivrig hobbymusiker. Jobber til daglig på lager, og er selvlært instrumentmaker på hobbybasis. I «Innimellom» spiller han strengeinstrumenter og det som måtte være i nærheten.

Kaja Dyrkorn (f. 1968)

Er deltaker i kollektivet på Skarbo kultursenter og driver en naturmedisinsk klinikk der. Til daglig er hun ansatt ved Vinmonopiolet i Kragerø. Har spilt piano på hobbybasis hele livet. Spiller tangenter, rytmeinstrumenter og synger i » Innimellom».