Petter Dahlgren er gitarist, vokalist, låtskriver og produsent.

Hans altoppslukende interesse for gitaren førte etter hvert til studier ved NISS og Paul McCartney´s LIPA. Etter endt utdanning jobbet Petter en periode (2002-07) som session musiker i England. Her kjørte han landet på kryss og tvers. Siden 2007 har Petter hatt fødebyen Kragerø som base. Her har han satt opp eget studio, og i 2011 ble endelig Petter Dahlgrens første soloalbum, ´Waves´ (Bliip Music) en realitet til god kritikk:

Petter Dahlgrens musikk i dag kan kanskje best karakteriseres som i grenselandet av rock alá Coldplay og John Mayer, pop alá Ed Sheeran og Jason Mraz og blues alá Eric Clapton og Jimi Hendrix

Petter Dahlgrens traktering av gitaren har tatt ham verden rundt i løpet av de siste 15 årene. Med et repertoar som spenner fra hylende gitarsoloer til nedstrippet akustisk fingerspill har Petter et repertoar for enhver anledning.