Dialogisk ble startet som en ukentlig podcast våren 2017 fordi komiker Dag Sørås og forfatter og skeptiker Gunnar Tjomlid ønsket en arena hvor de kunne snakke åpent og fritt om alle slags temaer – uten noe kommentarfelt. I podcasten har de så langt snakket om alt fra ytringsfrihet, #metoo, kjønnsidentitet, demokrati, innvandringspolitikk og seksualpolitikk, til barneoppdragelse, juletradisjoner, polyamorøsitet, våpenkontroll, medieetikk, dyresex, nekrofili og GMO. I podcasten er det få fasitsvar og konklusjoner fordi målet er dialog, filosofering og tankesprell med ekstremt stor takhøyde. Gjennom en blanding av kritisk tenking, humor og ofte kontroversielle temaer, ønsker Dag og Gunnar å stimulere både seg selv og lytterne til nye tanker og innfallsvinkler til både viktige og uviktige debatter.

Podcastinnspillingen er en del av «Fredagskveld i Haven restaurant» Fredag 8. juni kl. 21:00