Som vanlig er Filosofifestivalens kveldsarrangementer varierte, hyggelige og interessante. Denne kvelden skal publikum være med på innspillingen av en episode av podcastserien Dialogisk med forfatter Gunnar Tjomlid og komiker Dag Sørås. En slentrende, verbal vandring mellom innfall og utfall.

Musikken får vi av The Peters, trioen fra Kragerø som gir oss gamle låter med ny trøkk og garantert godt humør.

Kvelden avsluttes i en roligere tone. Forfatteren Jostein Gaarder, Filosofifestivalens venn og støttespiller gjennom elleve år, leser høyt. Det er for lite høytlesning i verden, det gir en spesiell opplevelse. Her får vi to økter med en pause mellom, slik at alle rekker å få mer godt i glasset som følge inn i den litterære natten.

Haven restaurant fredag 8. juni kl 21:00  Billetter kr. 180