Tracks er en scenekunstforestilling i krysningspunktet mellom video og lydinstallasjon, dans og fysisk fortelling. Den har en punkpoetisk estetikk; visuelt, audiotivt, scenisk, tematisk og dramaturgisk. Alle komponentene – lyd, video og bevegelse – er likestilte elementer på scenen. Forestillingen handler om å være i bevegelse, å reise, mentalt så vel som fysisk. Her viser vi en kortere, spesialtilpasset utgave av forestillingen.

I etterkant av forestillingen inviterer filosof Ingmar Meland til en filosofisk samtale/diskusjon med utgangspunkt i den kunstneriske opplevelsen og refleksjoner rundt festivalens tema «Sannhet og løgn».

I kveldens andre akt møter vi «Sannhet og løgn» fra en annen synsvinkel. I dette foredraget forteller kunsthistoriker Tommy Sørbø blant annet om hva som skjedde da han som sekstenåring skulle tegne akt for første gang, og hans pubertale iver frontkolliderte med modernismens krav til abstraksjon. Et krav som har å gjøre med Immanuel Kants estetikk.

Kragerø biograf torsdag 9. juni kl. 18:00   Billetter kr. 180