Vi ønsker både barn og voksne velkommen til forestilling og filosofisk kafé med kunstner Ilona Buraka og filosof Randi Gunhildstad.

Ilona er spesielt kjent for sin dukkedesign. Hun lager fantastiske figurer av de utroligste materialer, blant annet av eggekartong. Denne gang viser hun ‘Den stygge andungen’ basert på H. C. Andersens eventyr.

Etter figurteateret kommer Ilona og Randi til å snakke sammen om ‘Den stygge andungen’, om hva stykket formidler, om hvor viktig det er å bli sett og å høre til. Det menneskelige potensial er kanskje større enn vi forestiller oss?

I antikken diskuterte de begrepet katarsis, hvordan de greske tragediene bygget opp handlingen for å inspirere en renselse av den menneskelige sjel. Kanskje har eventyret til H. C. Andersen en slik oppbygging. Kan vi kjenne det?

Løkka 9. juni kl. 10:00 Billetter kr. 130 for voksne, kr. 30 for barn