Sondre Risholm Liverød er psykolog og spesialist i klinisk voksenpsykologi. Han jobber som terapeut og teamleder ved en poliklinikk for gruppepsykoterapi ved Sørlandet sykehus i Kristiansand. Han driver nettmagasinene WebPsykologen.no og Psykolog.com, som sikter på å formidle psykologi på en anvendelig måte gjennom artikler og videoforedrag. Han underviser i utviklingspsykologi ved Universitetet i Agder.

I 2016 ga Sondre Risholm Liverød ut boken Selvfølelsens psykologi, og i 2017 kom boken Jeg, meg selv og selvbildet. I 2018 ble Psykologens journal publisert på Cappelen Damm. Denne boken beskriver psykologens møte med livets store spørsmål. I regi av WebPsykologen.no har Sondre også en podcast som heter ”SinnSyn”. Her publiserer han ukentlige foredrag og samtaler om psykologi, filosofi og livssyn.