Kragerøgutten Joachim Solum arbeider som museumspedagog på Norsk Teknisk Museum. Gjennom ti år på museet, har han utviklet populære tilbud som Såpebobleshow og Vitenshow. Interessen for såpebobler kom etter et samarbeid mellom Teknisk museum og Experimentarium i København, om å lage Norges første såpeboblefestival. Joachim bruker såpebobler som et utgangspunkt for å lære bort realfag til barn og ungdom. Såpeboblene blåses hovedsakelig på Teknisk museum på Kjelsås i Oslo, men han har også hatt trolig verdens nordligste såpebobleshow i Tromsø, trolig Norges høyeste såpebobleshow på Gol og Norges tidligste (om morgenen) såpebobleshow på God morgen Norge. Han har deltatt med show på Europas største såpeboblefestival i Danmark og samarbeidet om en uoffisiell verdensrekord i Sverige (antall mennesker i en såpeboble). Han har også samarbeidet med NRK Super og TV2-Skole, blåst bobler til musikkvideoer og forsøker seg i år på Norske Talenter.