Takket være Bernhard Dippner hadde Kragerø en blomstrende revytradisjon fram til 1985. Mange husker de gamle visene, og frontfigurene Thorleif Kilén og Laila Tveit Haaland var kjente og kjære personer i bybildet. Siden «LYKKE» er festivalens tema, vil vi gjøre ære på byens historie gjennom en liten kabaret med noen tilbakeblikk på lykkelige år. Og kanskje vi tar bedre valg for fremtiden når vi husker fortiden? Bernhard Dippners sønn, Inge Dippner, har regi og spiller sammen med musikerne Hans Martin Solum og Tormod Hansen. Kirsten Haaland, datteren til Laila Tveit Haaland, rakk å være med på de siste revyene og er en av sangerne. Det gjelder også Tor Alf Jørgensen. Stine Barland Thorsen representerer det unge Kragerø.

Foto fra øverst til venstre: Bernhard Dippner (Kragerø-revyens opphavsmann), Thorleif Kilén (en av revyens frontfigurer sammen med Laila Tveit Haaland, Kirsten Haaland og en gjenstridig champagneflaske), Inge Dippner(kapellmester) sammen med vokalist Stine Barland Thorsen, vokalist Tor Alf Jørgensen, Inge Dippner ved tangentene, trommer: Hans Martin Solum, bass: Tormod Hansen, vokalist Kirsten Haaland og til slutt – hele Kragerøs Laila med gitaren.

Restaurant Haven, fredag 31. mai kl 20:30. Billettpris kr 200. UTSOLGT!

Ekstraforestilling kl 22:00 – NB! Forhåndskjøp av billetter kun på VIPPS 520241 (bruk «kjøp og betal»)