Ove Thorkildsen er en meget allsidig og produktiv norsk musiker og singer/song writer.

Han har vært innom mange ulike musikalske stilarter i sin 35 år lange musikkarriere. Som hardrock, jazz, pop, funk, folk. m.m. Han har også bidratt på mange innspillinger og flere utgivelser med sitt eget materiale i tidligere år.

Vi kjenner Ove fra hans bidrag på mange innspillinger og flere utgivelser og konserter med forskjellige band som ”Intruder”, ”Bump”, ”Deja Vu”, ”Daniel Eriksen & the Psydeco Sisters”, ”An evening with Pink Floyd”, ”An evening with ToTo”, ”Radio Rascals” ikke minst ”The Acoustic Floyd Experience” og mange flere.

Våren 2010 ga Ove ut sin egen fusion-pop sound på début solo albumet ”If I… Would you?”. I høst (2020) slapp han sin siste soloskive ”Born As Many”

Ove deltar på arrangementet «Tid for hygge» på Verven lørdag 4.9.21 som starter kl 20.30