Vigdis Jordal er farmasøyten som blander magiske ord til engasjerende fortellinger. Hun står på ulike scener og deler erfaringer om hvordan bruke historiefortelling som faglig formidling og som inspirerende livsvisdom. Alltid med en poetisk snert og vakker vossadialekt.
Vigdis Jordal har skapt sin egen historie, og er gründeren bak Hjertebank.
https://hjertebank.com
Spesialiteten hennes er mellommenneskelige relasjoner og å skape meningsfylte liv. Det resulterte bl.a. i boka Luft og kjærlighet – historier om møter mellom mennesker med Fornebu flyplass som kulisse.
Etablering av foreningen Heartlift i Vest Afrika. Utdanning er en av de viktigste byggesteinene i et samfunn, og veien ut av fattigdommen.
https://www.heartlift.no/
”Når vi frigjør oss fra frykt, vil vårt nærvær frigjøre andre. Frihet til å være deg med din historie”
Vigdis har lang erfaring som produktsjef, markedssjef og kommunikasjonssjef i legemiddelindustrien. Hun har jobbet i Kragerøbedriften Weifa, internasjonalt i farmasøytisk industri i USA og vært sykehusfarmasøyt i Israel.

«År ut og år inn har du site bøygd yver bøkene,
du har samla deg meir kunnskap
enn du treng til ni liv.
Når det kjem til stykket, er det
so lite som skal til, og det vesle
har hjarta alltid visst.
I Egypt hadde guden for lærdom
hovud som ei ape.»
(Olav H. Hauge)